MODUS

Senter for middelaldermusikk

Bibliotek

Artister

Aktiviteter

Om Modus

Tiganites Meres på Eufemiadagene 7.8 kl. 21.00

Opplev TIGANTES MERES som er et gresk rebetiko-band fra Thessaloniki og Athen. Bandet ble startet for å løfte kvinnelige musikere i den ellers mannsdominerte sjangeren rebetiko.

Repertoaret deres er basert på de to greske musikkstilene rebetiko og smirneiko, som forener gresk og tyrkisk musikktradisjon i perfekt harmoni. Bandmedlemmene kombinerer sin kunnskap og erfaring rundt disse to sjangrene med sine egne personlige stiler som tar et nytt grep om denne tidløse musikken.

Med: Lina Alatzidou: vokal og perkusjon Eirini Zogali: bouzouki og baglama, Haroula Tsalpara: trekkspill, baglama og vokal.

Konserten er en del av nettverket Kattegat som består av 6 nordiske arrangører hvor utgangspunktet er sjangeroverskridende folke- og verdensmusikk. Felles for vår virksomhet er kvalitet, mangfold og åpenhet. Vi er i ulike aldre og har ulike erfaringer, men enighet når det kommer til kvalitet, innovasjon og mangfold. De sporadiske samarbeidene vi har hatt som arrangører/musikere har vært preget av raushet og velvilje. Vår metode er å bygge opp nettverket som muliggjør et tettere samarbeid over grensene, bedre oversikt, og tid til å forankre lokalt.

 

Kjøp billett her:

http://www.ticketmaster.no/event/696173

 

 


<<Trykk her for å gå tilbake til dit du kom fra sist

Aktivitetsdato: 07.08.2022 00:00:00 - Publisert: 30.06.2022 00:00:00 (publiseringsdato er veiledende når aktivitetsdato er fraværende)