MODUS

Senter for middelaldermusikk

Bibliotek

Artister

Aktiviteter

Om Modus

Interaktivt foredrag om Hildegaard von Bingen

Lær om Hildegaard von Bingen i dette foredraget med Gro Siri Ognøy Johansen

Arrangementet er utsolgt

Mystikeren Hildegaard von Bingen (1098- 1179) var en visjonær kjendis i middelalderen. Hun var et universalgeni og etterlot seg musikk, tekster og medisinske bøker om planter og urter. Hun skapte sitt eget musikkunivers basert på sin kunnskap om gregoriansk sang og praksis. Hun skrev om datidens teologi, naturvitenskap og medisin. Hun komponerte musikk til messer, tidebønner og satte opp sitt eget liturgiske spill, et spill om kreftene. 

I dette foredraget vil vi bevege oss i middelalderparken og åpne sansene for lyder og inntrykk av det gamle og det nye i området. Du vil lytte til hennes sanger fremført av tre unge talentfulle sangere. Ta gjerne med skrivesaker.

Med sangerne Ava Line Shokooh, Hedvig Bache Hungnes, Therese Schoder-Larsen.

Gro Siri Ognøy Johansen er utdannet sanger og er kunstnerisk leder for Modus senter for middelaldermusikk. Hun har studert gregoriansk sang og fremføring ved musikkhøgskolen i Paris og turnert med Musica Reservata, Ensemble Dialogos, Laude Illustre og Modus Ensemble i Europa, USA og Russland.

Prisen inkluderer håndteringsgebyr på kr 8

Fra dato: 02.08.2020 - Til dato: 02.08.2020 - Fra kl: 14 til kl: 1530

Pris: 208

Kjøp Billett her


<<Trykk her for å gå tilbake til dit du kom fra sist

Aktivitetsdato: August 02, 2020 00:00:00 - Publisert: July 12, 2020 00:00:00 (publiseringsdato er veiledende når aktivitetsdato er fraværende)